Dr. Szabó Marcell

Dr. Szabó Marcell
Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos
Szakterületek:
aneszteziológia
Rendelési idő:
Időpontfoglalás

Dr. Szabó Marcell

Az aneszteziológiai és intenzív terápia szakorvosa vagyok. A Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti és Gasztroenterológiai Klinikáján dolgozom, PhD tanulmányaimat az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikával együttműködésben végzem. Egyetemi és szakorvosképző tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen, fél évig pedig a Bordeaux-i Victor Ségalen Egyetemen folytattam.

A főiskolai és az orvostanhallgatók oktatásában magyar és angol nyelven veszek részt, az aneszteziológiai és intenzív terápiás, valamint a sebészeti szakorvosképzések számára készítek oktatási anyagokat, a szervezett képzések rendszeres oktatója vagyok. A műtéti ellátások biztonságához kapcsolódik tudományos tevékenységem. Egyetemi tankönyvfejezetek társszerzői feladataival is megbíztak.

Angol nyelven felsőfokon, franciául középszinten beszélek, nemzetközi nyelvvizsgákkal rendelkezem.

Magánellátásban 2016 óta veszek részt, korábban több fővárosi kórház egynapos ellátásai, az Endomedix Kft és a Semmelweis Egészségügyi Kft járóbetegek számára nyújtott ellátásaihoz biztosítottam anesztéziát. 

Az én szememben az endoszkópiákhoz nyújtott anesztézia nem luxusszolgáltatás, hanem az eredményes és biztonságos vizsgálat, a minőségi ellátás alapvető szükséglete.

Kapcsolódó vizsgálatok
Nincs kapcsolódó vizsgálat.