Proktológia

Végbél és vastagbél rákszűréssel, végbéltáji panaszok vizsgálatával és kezelésével foglalkozunk. Feladataink közé tartozik az operált betegek után-követése is. 30 éves szakmai gyakorlattal végezzük az anoszkópiát, rektoszkópiát, kolonoszkópiát, polypektómiát, valamint az ambuláns proktológiai beavatkozásokat: aranyerek gumi gyűrűzését, szklerotizálását, a fisszúrák kezelését, sebek kötözését.

Sebészeti konzultáció után előjegyezzük betegeinket a legkorszerűbb laparoszkópos vastagbél és végbél műtétekre, melyeket a SOTE I. számú Sebészeti Klinikáján vagy a Szent János Kórház sebészeti osztályán végzünk.

A daganatok sebészete mellett az általános sebészeti kórképek ( például: epehólyag kövesség, sérvek, emlő elváltozások, strumák, stb ) sebészeti kezelélésre is mód van. A proktológiai kórképek közül az aranyér, végbél-nyálkahártya előesés, végbél sipoly műtéti megoldásával is foglalkozunk. Krónikus kismedencei fájdalom szindrómában szenvedő nőbetegek proktológiai kivizsgálását is végezzük.