Dr. Rédei Csaba

Belgyógyász, gasztroenterológus szakorvos

1975-ben születtem Budapesten. 2000-ben avattak orvossá a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2006-ban belgyógyászati, 2008-ban gasztroenterológiai szakvizsgát tettem. 2013-ban egészségügyi menedzser specialista másoddiplomát szereztem a Corvinus Egyetemen. 2016-ban „endoszkópos ultrahangvizsgálatok” licencvizsgát tettem.

Egyetemi végzésemet követően, a Budai Irgalmasrendi Kórház Belgyógyászati és Gasztroenterológiai Osztályán, majd a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Gasztroenterológiai Profilján dolgoztam. 2017 óta a Budaörsi Egészségügyi Központ Gasztroenterológiai Szakrendelésén dolgozom.

2011. óta folytatok magánrendelést a Professional Orvosi Kft. Gasztroenterológiai Centrumában. 

Működési irányom a gasztroenterológiai (gyomor-bélrendszeri, máj- és hasnyálmirigy-) betegségben szenvedők vizsgálata, kezelése, gondozása. 

Gyakorlattal rendelkezem többek között a reflux- és fekélybetegség, Helicobacter pylori fertőzés, lisztérzékenység (coeliakia), laktóz intolerancia, gyulladásos bélbetegségek (Crohn-betegség, colitis ulcerosa, microscopos colitis), vastagbél polypok, gyomor- és vastagbél daganatos megbetegedések kivizsgálásában, kezelésében, gondozásában. Nagy hangsúlyt fektetek a vastagbél daganatok szűrésére, korai felismerésére. 

A kórházban töltött tizenhét év alatt elsajátítottam a gyomortükrözés, vastagbéltükrözés, a nyelőcső pH-metria, az enterális stentbehelyezés, a ballonos tágítás, a perkután endoszkópos gasztrosztóma-behelyezés, a tápcsatornai vérzések endoszkópos ellátása, a gasztroenterológiai hasi ultrahangvizsgálat, az endoszkópos ultrahangvizsgálat és a kapszula endoszkópia technikáját.  

Tagja vagyok a Magyar Gasztroenterológiai Társaságnak (2019. óta vezetőségi tag), a Magyar Belgyógyász Társaságnak és a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaságnak. Rendszeres résztvevője és előadója vagyok a Magyar Gasztroenterológiai Társaság éves nagygyűlésének.

Úgy vélem, a betegek gyógyításában a kölcsönös bizalom alapvetően fontos. A magas színvonalú szaktudás mellett az empátiának, az „orvos, mint gyógyszer” gondolatnak is érvényesülnie kell.