Dr. Iványi Zsolt, Med. Habil. Ph D

Aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos

Szakvizsgáim: Aneszteziológia és Intenzív Terápia valamint Oxiológia és Sürgősségi Orvostan. 1992 óta dolgozom főállásban a Semmelweis Egyetem Aneszteziológia és Intenzív Terápiás Klinikáján a képzés egyik vezetőjeként. 

Aktívan szervezem és szakmailag is részt veszek a medikus, valamint a szakorvos képzésben illetve a szakorvos továbbképzésben is. Számos nemzetközi tudományos publikáció, és több könyvfejezet szerzője vagyok.
Nyelvtudás: angol és német nyelv („C” típusú nyelvvizsga)

A magánellátásban 1994 óta, annak indulásával veszek részt. Több évtizedes tapasztalatot szereztem, mind a szakmai munkában, mind az ellátás szervezésében. Több mint 30.000 intravénás narkózist végeztem itt, érdemi, kórházi ellátást igénylő szövődmény nélkül.

Tagja vagyok a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságnak és részt vettem a minisztériumi tanácsadó testület, az egészségügyi szakmai kollégium aneszteziológia és intenzív terápia kollégiumi tanácsának munkájában is. 

Ha egy mondatban szeretném összefoglalni mit gondolok munkámról: „Számomra az anesztézia a biztonságot, a beavatkozás testi és lelki terheinek könnyítését, megszüntetését jelenti, ami csak a pacienssel együtt sikerülhet.

Kapcsolódó vizsgálatok
Nincs kapcsolódó vizsgálat.