Dr. Kiss Gabriella

Aneszteziológus, intenzív terápiás és gyermek-intenzív terápiás szakorvos

Aneszteziológus és intenzív terápiás, Csecsemő- és gyermekgyógyász, Csecsemő- és gyermekgyógyászati intenzív terápiás szakorvos. A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályának főorvosa. Tíz évig osztályvezető főorvos, jelenleg főtanácsos. 

Tutorként részt veszek a Semmelweis Egyetem szakorvos képzésében. Szerzőként több szakkönyv megírásában vettem részt.

Nyelvtudás: angol „C”

2001 óta folyamatosan dolgozom magánintézményekben felnőtt- és gyemekellátásban, aneszteziológusként (Telki Kórház, Rose Klinika, MOM Magánkórház), 2016 óta a Professional Orvosi Kft-nél. Évekig dolgoztam mentőorvosként a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnál, a Magyar Gyermekmentő Alapítványnál és aktivistaként a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnál.

Tagja vagyok a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságnak és vezetőségi tagja a Magyar Gyermekaneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságnak. 

2020 óta az anesztézia mellett alvásmedicinával kezdtem foglalkozni. Jövőbeni tervem, hogy az anesztézia mellett alvásszakértőként is folytassam orvosi munkámat.

Ha egy mondatban szeretném összefoglalni mit gondolok munkámról: „A legfontosabb a mosolygós teljes egészségben történő ébredés”.

Kapcsolódó vizsgálatok
Nincs kapcsolódó vizsgálat.